DIVERSE SONOS AANBIEDINGEN

Wij hebben diverse Sonos aanbiedingen van het gehele assortiment.


Binnenkort in dit theater: Aurelic Altair topklasse streamer

De nieuwe AURALiC ALTAIR is de perfecte combinatie van de VEGA en de ARIES, immers, de ALTAIR is zowel streamer als DAC. Neem dan ook de goede hoofdtelefoonuitgang en je hebt een perfecte streaming DAC!

Is de ALTAIR dan net zo goed als de losse combinatie van de VEGA met de ARIES? Nee, maar in zijn prijsklasse is dit wel het ideale huwelijk! De ALTAIR ziet er prachtig uit, daar waar de ARIES een eigenzinnig ontwerp heeft, is bij de ALTAIR gekozen voor externe antennes, waardoor de behuizing in aluminium uitgevoerd kan worden.

Het hart van de AURALiC ALTAIR wordt gevormd door de Lightning DS-software en de bijbehorende Lightning DS App (uitsluitend voor iOS devices). Met de Lightning DS App kun je al je favoriete muziek bedienen, of die nu op je eigen harde schijf of NAS staat of afkomstig is van online muziekdiensten als Tidal, Qobuz of Internetradio. Unieke functies als zoeken op Sampling Rate, File Type, Last Import Dateen Release Date maken de Lightning App tot een van de meest veelzijdige en uitgebreide streaming App’s op de markt.

Het Lightning DS-platform ondersteunt bovendien het streamen van Quad-Rate DSD-bestanden (native output) en PCM-bestanden tot 32-bit/384kHz via het wifi-netwerk. Gapless Playback, On-Device Playlists, Memory Cache, Bit-Perfect Multi-Room weergave en instelbare upsampling behoren ook tot de standaard mogelijkheden van het Lightning DS-platform, dat continu doorontwikkeld wordt en waaraan haast iedere maand nieuwe functies toegevoegd worden.

Ook is de ALTAIR voorzien van het bekroonde VEGA Digital Audio Process platform, dat garant staat voor het probleemloos afspelen van DXD en Quad-Rate DSD via Wifi. Gapless playback is uiteraard geen probleem.

Omdat de ALTAIR over digitale ingangen beschikt, kun je ook andere digitale bronnen, zoals je TV of set-top box, aansluiten op deze mooie streaming DAC.

De USB ingang biedt de mogelijkheid om je computer te verbinden, maar ook wordt een USB schijf ondersteund indien u niet vanaf een NAS wenst te streamen.

SONORO lifestyle audio

German Audio and Design.

SONORO PRODUCTS ARE DESIGNED BY GERMAN DESIGNERS AND DEVELOPED BY ENGINEERS IN THE HOMETOWN NEUSS NEAR DÜSSELDORF.


Sonoro was set up in 2006 and today is a watch-word for a growing number of music lovers around the world for a range of high-performance, elegantly designed music systems. Our mission: to unite German engineering and design expertise to make people happy and enhance their quality of life.

We develop exclusive audio systems that are specially created for the worlds of sound of the living room, bedroom, kitchen and bathroom, taking account of music behaviour, user needs and the individual requirements of the home environment. Many of our product innovations arose from simple everyday challenges – and perhaps that’s precisely what makes them so authentic.

Loewe OLED en LCD TV,s weer in ons assortiment

Wij hebben onlangs het tv merk LOEWE  weer aan onze collectie toegevoegd.  Dit kwaliteits merk van weleer heeft thans weer een mooie line-up geïntroduceerd waaronder een 55 inch OLED met geïntegreerde soundbar. 

Tevens zijn er in het betaalbare segment led Hd toestellen te bewonderen met een mooiere  geluidskwaliteit dan bij de meest andere toestellen.Dealerschap B&W , Martin Logan, Living Voice, Unison Research en Synthesis

Ivm onze mooie nieuwe High End luisterruimte hebben wij 5 nieuwe merken aan ons assortiment toegevoegd te weten:

B&W,  Martin Logan,  Living Voice luidsprekers. 

Synthesis en Unison Research buizen versterkers.


Het Engelse B&W behoeft voor de meeste hifi liefhebbers geen verdere introduktie. Altijd toonaangevend in vrijwel elke prijsklasse en met fraaie een prachtig strak design.  Voor velen een perfecte combinatie van geluidsweergave en uiterlijk.

Wij zijn erg onder de indruk van de nieuwe 7 serie en daar hebben wij dan ook alle modellen van staan.


Martin Logan is een Canadese fabrikant van elektrostaten. Een volstrekt ander techniek gecombineerd met aparte en eigenwijze vormgeving. Een heel bijzondere geluidsweergave, snel, super transparant en gedetailleerd.

Klinkt aan een relatief eenvoudige maar goede versterker al bijzonder fraai!


Living Voice uit Engeland is een verhaal op zich. Zij hebben een wat afwijkende benadering om tot een zeer fraaie weergever te komen. Wij hebben luisterklaar staan de Auditorium R3. Een belevenis om te horen op een mooie kleine single ended buizen versterker zoals de Unsion Research Simply Italy. Slechts 12 watt in klasse A maar door het hoge rendement en de makkelijke aanstuurbaarheid van de Living Voice speakers komt u niets te kort in volume en drive. Integedeel!


Unison Research en Synthesis zijn beide zeer fraaie buizen versterker van Italiaanse bodem.

Klinken super en met veel vakmanschap prachtig afgewerkt.

Van Unison Research hebben wij de Simply Italy staan die een uitstekende combinatie met Living Voice vormt.

Ze lijken voor elkaar gemaakt te zijn!

De synthesis Roma 510 heeft ons hart eveneens gestolen. Hij kan moeiteloos wat moeilijkere en grotere speakers aan sturen dankzij zijn (of haar) ruime vermogen van 2x 80 Watt en dat met een ongehoord prachtige en detailrijke weergave.

Yamaha Musiccast

Yamaha Musiccast is een innovatief streaming en multiroom systeem perfect te combineren met conventionele apparatuur . Er zijn vele combinaties mogelijk . Het kan moeiteloos high resolution aan en is voor de hifi liefhebber een verademing naast alle '' normale '' steaming merken en hun produkten. Tevens in fullsize high quality apparatuur te verkrijgen met naast de app bediening ook een normale afstand bediening en ''oudewetse'' knoppen op het front. Old meets new.Ziggo Tv bekabeling

De eisen voor de bekabeling van uw tv toestel worden steeds hoger. Het een en ander komt doordat er steeds meer invloeden komen die het tv signaal kunnen verstoren. Denk hierbij bv aan 4 en 5 G telefoons, computer apparatuur en hoogfrequent invloeden. Oudere bekabeling is hier lang niet altijd meer tegen bestand. Het gevolg is verstoord beeld die vaak gepaard gaan met blokken in het beeld en krakend geluid.

Betere (nieuwe) bekabeling is vaak een goede oplossing en vaak het enige wat nodig is. Soms zijn er meer aanpassingen nodig met name als er een  Ziggo Horizon box is geplaatst. Dit ivm het retour signaal dat mogelijk moet zijn.

U kunt bij ons terecht voor advies en materiaal. Indien nodig kunnen wij bij u thuis het kabelverhaal nakijken en aanpassen.