DEALERSCHAP B&W , MARTIN LOGAN, LIVING VOICE, UNISON RESEARCH EN SYNTHESIS

Ivm onze mooie nieuwe High End luisterruimte hebben wij 5 nieuwe merken aan ons assortiment toegevoegd te weten:

B&W, Martin Logan, Living Voice luidsprekers.

Synthesis en Unison Research buizen versterkers.Het Engelse B&W behoeft voor de meeste hifi liefhebbers geen verdere introduktie. Altijd toonaangevend in vrijwel elke prijsklasse en met fraaie een prachtig strak design. Voor velen een perfecte combinatie van geluidsweergave en uiterlijk.

Wij zijn erg onder de indruk van de nieuwe 7 serie en daar hebben wij dan ook alle modellen van staan.Martin Logan is een Canadese fabrikant van elektrostaten. Een volstrekt ander techniek gecombineerd met aparte en eigenwijze vormgeving. Een heel bijzondere geluidsweergave, snel, super transparant en gedetailleerd.

Klinkt aan een relatief eenvoudige maar goede versterker al bijzonder fraai!Living Voice uit Engeland is een verhaal op zich. Zij hebben een wat afwijkende benadering om tot een zeer fraaie weergever te komen. Wij hebben luisterklaar staan de Auditorium R3. Een belevenis om te horen op een mooie kleine single ended buizen versterker zoals de Unsion Research Simply Italy. Slechts 12 watt in klasse A maar door het hoge rendement en de makkelijke aanstuurbaarheid van de Living Voice speakers komt u niets te kort in volume en drive. Integedeel!Unison Research en Synthesis zijn beide zeer fraaie buizen versterker van Italiaanse bodem.

Klinken super en met veel vakmanschap prachtig afgewerkt.

Van Unison Research hebben wij de Simply Italy staan die een uitstekende combinatie met Living Voice vormt.

Ze lijken voor elkaar gemaakt te zijn!

De synthesis Roma 510 heeft ons hart eveneens gestolen. Hij kan moeiteloos wat moeilijkere en grotere speakers aan sturen dankzij zijn (of haar) ruime vermogen van 2x 80 Watt en dat met een ongehoord prachtige en detailrijke weergave.

21-05-2018